Er afsluttet - kontakt mig hvis lignende ønskes

Workshoppen afholdes i Nordsjælland tæt på skov og strand, hvor du vil lære at skabe dine helt egne julekort.

 

Stylist og blomsterdekoratør Filippa Asved vil fremvise metoder til nemt at arbejde med naturens materialer. Julens kranse og smukke ideer til gaveindpakning, hvilke der herefter tages udgangspunkt i, til styling og fotografering af julekort.

 

Fotograf og stylist Nicoline Olsen guider dig igennem lysets magiske betydning for stemningen i dine billeder. Vi taler om komposition, blænde, lukketid og andre tricks, der hurtigt viser dig vejen mod det perfekte julebillede. Vi kommer kort ind på redigering og kigger på både Photoshop og Instagram.

 

Stilmæssigt stiler vi mod det enkle og det moderne.

 

Vi afslutter med, at hver deltager udvælger et motiv, der trykkes som postkort med evt. tekst. Dette sendes efterfølgende med posten til deltagerne, så alle har julekortene i god tid før højtiden.

 

HVORNÅR

 

Workshoppen afholdes den 12.11.2016 klokken: 9.30-17

 

Pris: 2.500.- (incl. forplejning, 50 stk. postkort og materialer til pynt og kranse, der må tages med hjem)

 

Der vil blive serveret let morgenmad, frokost og rigeligt med søde julesnacks, kaffe, te og vand.

 

HVEM?

 

Workshoppen har et begrænset antal pladser. Vi vil højst være 6 deltagere.

 

Workshoppen henvender sig til dig der gerne vil blive bedre til at tage billeder og som måske har en lille virksomhed, hvor det kan betale sig at lave en del af billedmaterialet selv til fx de sociale medier og nyhedsbreve.

 

UDSTYR OG FORUDSÆTNINGER

 

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage udover, at du skal være i besiddelse af et DSL kamera.

 

TILMELDING

 

Du tilmelder dig ved at mobilpay et depositum på 1.000.- kr. til

 

Nicoline Olsen 29262707 og sende en mail med kontaktinfo til

 

ndo@mail.dk.

 

Din tilmelding er bindende og restbeløbet skal være betalt inden d. 1 november. Pengene gives ikke retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.

 

Ved tilmelding får du det endelig program og adresse tilsendt.

 

HVEM ER VI

 

Filippa Asved - 10 års arbejde som stylist for danske og udenlandske magasiner, passioneret blomsterdekoratør med en baggrund som digitaldesigner. Har tidligere undervist i digitaldesign. Indehaver af webshoppen Fabel A (www.fabel-a.dk), www.filippa.com.

 

Nicoline Olsen - Fotograf, stylist og journalist. Har arbejdet med magasinproduktion i 20 år internationalt. Har desuden udgivet bøger om mad og livsstil. Har også tidligere afholdt workshops med fotografi som omdrejningspunkt. www.photographernicolineolsen.com